Extra Serveringspersonal

Stockholm

Efter en lång framgångssaga i den stockholmska restaurangvärlden krönte den legendariske krögaren Bengt Wedholm sin karriär med etablissemanget som fick bära hans efternamn.

Wedholms Fisk slog upp portarna på Nybrokajen 1985 och blev en av de första restaurangerna i Sverige att belönas med en stjärna i krogbibeln Guide Michelin och snabbt en av de starkast lysande stjärnorna på kroghimlen. Idag är det mesta fortfarande sig likt, från inredning och bestick till storlek på portioner och, inte minst – yrkesstolthet i både kök och matsal. 

I matsalen på Wedholms Fisk möter du en vida omtalad servisstyrka, som serverar med både charm och skicklighet. Ett restaurangbesök på Wedholms Fisk skall vara mer än en måltid, det ska vara en upplevelse du inte glömmer i första taget. Vårt recept sedan 1985 på en gastronomisk upplevelse som gör avtryck är: änglar i matsalen och matlagningskonstnärer i köket.

Som serveringspersonal i vår restaurang är du en glad och serviceinriktad person som har en mycket god förmåga att bidra till gästernas helhetsupplevelse. Eftersom det är ditt ansvar att informera om maten som kommer serveras och rekommendera tillhörande viner så besitter du gedigen kunskap och intresse för mat och vin. Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass!

Vi ställer som krav att du behärskar det Svenska språket flytande i såväl tal som skrift. Du behöver också besitta goda kunskaper i det engelska språket då många av våra gäster är affärsresande från alla delar av världen.

Vi behöver nu utöka vår personalstyrka med extraservis som kan jobba vid behov. Tillträde omgående/under hösten.

Som anställd för Wedholms Fisk ingår du i Melanders Group och erbjuds kollektivavtal, friskvårdsbidrag, generös personalrabatt på samtliga enheter inom koncernen samt varierande arbetstider.

Kontaktperson

Helene Panagiotopoulos

helene@wedholmsfisk.se

+46 733 87 33 39

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Extra Serveringspersonal
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %