Butiksmedarbetare till Melanders i Söderhallarna

Stockholm

Melanders säljer i sina butiker färsk fisk, skaldjur, delikatesser och färdiglagad mat över disk. Dessutom har vi en omfattande cateringverksamhet. Utöver våra butiker har det under åren även tillkommit restauranger. I dagsläget har vi förutom verksamhet i Söderhallarna även verksamhet i Östermalmshallen, Hötorgshallen, Täby centrum, Vaxholm, Nacka Forum samt på Dalagatan i Vasastaden vi driver också sedan 10 år tillbaka Wedholms Fisk på Nybrokajen.

Som butiksbiträde på Melanders i Söderhallarna arbetar man inte bara med att sälja över disk utan även med viss produktion och vanligt är även cateringuppdrag runt om i Stockholm. Då vi dessutom har restaurang i anslutning till butiken förekommer det även att vi i butiken är behjälpliga såväl kallskänkan som kockarna med färsk fisk och skaldjur.

Vi söker dig som känner att du passar in i ”Melanders andan” det vill säga; brinner för service och kvalitét, och som alltid vill ge kunden det bästa möjliga.

Vi ser helst att Du som söker antingen har erfarenhet av manuell försäljning över disk samt kassavana eller att du har kock- eller kallskänksutbildning. Tjänsten är en tillsvidare och omfattar heltid.

Kontaktperson

Desiree Bremdal

desiree.bremdal@melandersgroup.se

0709 58 18 05

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Butiksmedarbetare till Melanders i Söderhallarna
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %